office 365Wat is een flexibele werkplek?
Met een flex werkplek bedoelen we de Tagnet Remote Workspace omgeving: onze cloud, waarvan we “stukjes” verhuren. Eigenlijk is onze flexibele werkplek dus het werken in de cloud.

De Tagnet Remote Workspace bestaat standaard uit alle Microsoft componenten waarmee een zakelijke gebruiker de belangrijkste kantoorwerkzaamheden uit kan voeren. Daarnaast kan het abonnement per gebruiker volledig naar wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld met extra Microsoft modules of zelfs met uw eigen programma’s. Voor administratieve medewerkers kunt u een financieel pakket toevoegen, of voor medewerkers van de grafische afdeling een fotobewerkingsprogramma. Erg handig én voordelig!

Door gebruik te maken van de Tagnet Remote Workspace werkt u in een Cloud omgeving. Daarom zijn er geen servers meer nodig bij u op kantoor en hoeft u geen grote investeringen te doen in hardware en/of software. Vanaf iedere locatie met een internet verbinding kunt u met uw Remote Desktop werken. Dus of u nu thuis, op vakantie of bij een klant op locatie bent, al uw persoonlijke gegevens zijn gewoon beschikbaar, net als wanneer u op kantoor zou zitten.

Nog een groot voordeel van de Tagnet Remote Workspace oplossing, is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de server hardware, koeling, back-ups en het periodieke beheer van uw omgeving. Uw omgeving zal namelijk in ons datacenter geplaatst worden, waarna onze ICT professionals het volledige onderhoud en ook de monitoring voor u uitvoeren.

U kunt volledig uw eigen Cloud omgeving inrichten met diverse modules. Kijk voor een volledig overzicht van de standaard modules op deze pagina.Hier treft u een overzicht van de meeste software die in ons standaard pakket aangeboden worden. U kunt natuurlijk ook eigen gepersonaliseerde software in uw cloud plaatsen.

Het in gebruik nemen van Tagnet Remote Workspace is zeer eenvoudig en heeft een minimale impact op uw onderneming en medewerkers. Om de beveiliging van programma’s en documenten te beheren beschikt Tagnet over diverse methoden, onder andere: digitale certificaten, digitale handtekeningen en gegevensbeveiliging en -herstel. Ook het printen van documenten zal op deze manier versleuteld worden. Deze zorg nemen wij u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Flex Werkplek en de Tagnet Remote Workspace? Neem dan gerust contact met ons op voor meer info, advies of een offerte.